Dagen snart slut

Dagen närmar sig sitt slut. Jag har haft omläggning idag. Igentligen har jag det tisdagar och fredagar men jag ska på begravning imorgon. Det var därför det blev idag. Min moster ska begravas och det är klart man vill kunna ta sig dit.
Det är ju en självklarhet.
Omläggningen gick rätt okej idag faktist och det är ju super skönt. Efter omläggningen har jag bara sovit. Sov ovanligt länge denna gång. Istort sett hela dagen sov jag. Och det känns ju toppen nu till kvällen när man igentligen sak sova.. Suck!

Jaja jag får väl försöka det sen. Strax efter att jag vaknade efter min fina sömn idag kom Jörgen och mamma strax efter. Hon hade med sig resten av kebab rullen hemifrån som jag käkade. Gott!
Men nu har dom åkt. Jaja jag har inte så mycket att berätta. Blir väl och ta lite rån, mediciner till Michael Jakson som är på kanal ett och sen läsa någon blogg jag har kvar. Har bloggar som jag läser i ordning. ^^
Sen ska jag försöka stänga ner datorn och läsa Känn pulsen slå eller Twilight boken och försöka sova. Det blir nog svårt med tanke på att jag har sovit hela dagen och att det är begravning imorrn. Är lite orolig. Är rädd för tänk om jag inte klarar att sitta uppe. Vad händer då?
Men det är bara att hålla tummarna. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0