Sjukhuset igen då

God kväll! Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka. Det har iallafall jag haft :)
Är på sjukhuset nu. Kom hit strax efter tre typ. Sen har det tagits prover. Hb:t låg på 86. Behöver inte få blod för min gräns ligger på 80. 'Förmodligen blir det blod nästa gång om inte ett mirakel sker och det höjs ;) Hähä!

Jaja annars har jag inte gjort så mycket. Konstigt det kändes att komma hit. Varför vet jag inte. Men det kändes konstigt på något vis. Att man är utskriven alltså. Detdär med att du får rum ** Saara och dom hälper mig att få ordning. Äh ni fattar kanske inte. Är så dålig på att förklara. :P
Jo just ja. Kuratorerna var här. Trodde mamma skulle avboka tiden men dom dök upp. Jag tycker det är lite sisådär, har inte mycket att säga till dom. Men det är klart att det är bra att det finns sånt.

Sen ska jag väl prata med personalen här om jag ska duscha idag eller imorgon. Mig spelar det nog ingen roll, lite beror väl på hur dom har det med patienter och så.
Jajja nu ska jag kika runt på nätet. Det är skit varmt i rummet jag har och jag är skit varm.. Vad ska jag ta mig till? Har ju ingen fläkt nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0