22:19

Jahaja. Pappa kom inte ikväll. Vet inte vad han hade för förklaring till att inte komma men men. Kände det nästan på mig att det inte skulle bli något ikväll. (sorry pappa om du läser detta men det är sant)
Men mamma, Sanna och Jörgen kom. Vi kollade på nå film på VHS. :P Haha gammalt det kändes. Minns inte vad den hette men den var okej. Det var typ nå kille som låtsades vara två personer. Alltså tvillingar och han typ dejtade ett syskonpar. Hans namn var Bart och Art :P Haha! Nån som vet vad jag menar för film?

Jaja... Imorgon är det måndag. Innebär en ny vecka och nya tag. Pappa sa att han skulle komma imorgon kväll så får se om han dyker upp då istället då. Sen tror jag även att jag skulle få besök av "S".
Hoppas det blir kul imorrn. Kommer pappa så ska vi försöka kolla på filmen.

Nu gör jag inte mycket. Det ringer i rummet mitt rum vilket är drygt. Det är en såndär grej som sköterskorna trycker in då dom är i rummen för att kunna se och höra om det ringer i andra rum. Och även trycka in för att visa att dom är inne i salen. Hon glömde trycka bort den. Det roliga är att när den är intryckt som den är nu så storlarmar det om jag ringer på "klockan". Haha! Jag har glömt bort flera gånger förut att den är intryckt och råkat storlarma.
Men jag tror nattpersonalen kommer snart för att hälsa. Då ska jag be dom trycka av den.

Jaja. Ska nu se om det finns någon rolig film att ladda ner. Puss hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0