Onsdag!

Vaknade tidigt idag. (Ja för att vara jag alltså) Redan vid 9 var klockan. Min syster har hem från skolan. Hon har haft skolavslutning. Så nu har vi lov. Men jag ska försöka studera ändå. Har matte som behövs göras. Och det går så trögt för mig. Alltså jag har inga problem med talen men just nu har jag svårt att komma igång. Speciellt när jag har så mycket oro i kroppen och tänker på annat.
Som nu dem senaste dagarna har jag inte mått bra. Har nästan legat däckad i sängen. Det berodde på lågt HB och högt CRP. Fick reda på det i måndags på sjukhuset.
I måndags kom även personal från tandvården och visade lite grejer som jag har fått. Som blek skenor och så sa dom hej då och så. Eftersom jag nu blir flyttad till vuxen. Kul att dom fixade allt nu innan det kostar. Som skenorna och så. Då kanske man kan få lite vitare tänder.

Och igår så var det omläggning. Dock på eftermiddagen så jag fick vänta ganska länge. Men hade besök av mamma och sjukgymnasten på förmiddagen och vid lunch kom en personal från lekterapin. (vet inte om jag får nämna hennes namn men vet att hon har kollat in bloggen) Så hon får kallas personal från lekterapin. Hihi!
Hon hade med sig lite pyssel och även en julklapp som jag öppnade idag. Kunde inte låta bli! Och på tal om pyssel. Jag har en massa som jag inte har visat upp i bloggen som jag har gjort! Måste försöka få upp det snart. MEn inte så att allt kommer samtidigt..

Ja annars har det inte hänt så mycket mer dom senaste dagarna. Ska ta mina värkmediciner nu och titta på REA på webbtv tror jag.



Julklappen!



En liten julko va i! Skit mjuk är den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0