Hej hej!

Lördag kväll och jag har varit hemma i några timmar.. Åkte aldrig hem igår efter omläggningen för mådde absolut inte bra.  Omläggningen gick väl inte heller så bra. Eller bra kanske man ska säga att det gjorde, men jag blödde så det var det som inte var så bra. Men dom fick ju stopp på det och det är ju bra! Fick höra att jag blödde ca en helv liter. Så på uppvaket fick jag 2 påsar blod. Och jag hade så ont när jag vaknade upp. Vred och vände mig hit och dit och grät och grät. Inget hjälpte av det jag fick.
Det kändes så himla hopplöst då! Kärlläkaren kom och jag frågade om han ville släppa lite på lindorna men det ville han inte eftersom det hade blödigt såpass. Och jag var ju dum och glömde fråga vart det hade blödit.. Suck! Men samtidigt hade jag så ont så jag tänkte inte så mycket alls.
Men hade jag frågat så hade det ju varit bra, ifall det skulle blöda igenom här hemma (inte för att vi tror det) men om det skulle ske. Nu har vi ju ingen aning.. Men men!
Jag ska försöka vara possetiv och tänka att det inte kommer blöda. Dock känns det konstigt i stumpen..
Men iallafall. Igår på uppvaket kom narkosläkaren med en ännu starkare medicin för att testa. Den hjälpte bäst. Jag tror även att det var något avslappnande för somnade några minuter emellanåt. Och vaknade igen och hade ont o.sv.. Så höl det på. Vi var på OP kvart i 9 och åkte ifrån uppvaket vid tre tiden. Vart en lång tide denna gång. Exakt annars vilka tider det brukar vara kan jag inte svara på men kan bara säga att det inte brukar ta sån lång tid.

Sen igår har dom även ändrat om ordinationen på min extra smärtstillande. Den har nämligen varit sjuk konstig. Ordinationen har varit att jag får ta 6 st tabletter på en dag. 2 tabletter har jag fått tagit som mest på en gång. Och sen måste jag vänta 10 timmar tills nästa gång. Och det är ju helt sjukt! Enligt mina beräkningar kommer jag bara upp i fyra tabletter per dag isåfall?  Eller är det någon som vet hur dm har tänkt? (nu vill jag även påpeka att 6st av dom tabletterna är det sällan jag tar på en dag. Dom dagarna jag har som ondast komemr jag kanske upp i 3-4 tabletter om dagen.
Men iallafall - Nu är det ändrat så det bara behöver gå 2 timmar emellan.  Tyckte jag att jag hörde men DÅ gäller det bara en tablett. Samma där. Jag tar aldrig 2 tabletter på en gång.
När ordinationen var som det var först så var det mycket tjafs för dom ville inte ge mig smärtstillande då jag hade ont ibland. Det tyckte vissa sjuksköterskor var konstigt. Nämner inga namn.

Jaja nu är jag hemma. Ska be mamma göra kall Oboy om hon har tid. Vart sugen på det.  Och sen ska jag nog kika runt på några bloggar och Facebook. Hoppas ni får en trevlig kväll! Får se om jag skriver nå mer ikväll men annars skriver jag nog mer imorgon!



Min lilla mysebjörn jag fick från uppvaket igår. Blir aldrig för gammal från sånt!



Och så har vi katten vid sidan om som myser på min hello kitty filt. Samma sak där - ALDRIG för gammal för Hello Kitty!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0