God natt!

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Tänkte säga att jag lever. Det är väl bättre nu än vad det var igår. Tisdagen var en hemsk dag för mig.
Hade ganska så ont hela dagen men det är det i stort sett alltid på tisdagar (då samma dag som omläggningen) Och det är ju den gången som blir en dag extra om ni förstår?
Det blir ju de mellan fredag och tisdag än tisdag och fredag (som är mina omläggningsdagar) oh just det! Måste fråga på torsdag hur det blir då med omläggningarna över juldagarna. INTE GLÖMMA!
Nog pratat om det. Skönt att man fick det omlagt igår. Är inte nöjd över resultatet alls men det var så blött igår och hade kladdat från stumpen. Äcklig mörk vätska. Troligtvis bakterier som har "fest" i stumpen... Blä!
Anledningen till att jag är missnöjd är den lilla lindningen som vart konstig. Först lindade han för hårt så där låg jag på uppvaket i några timmar och visste inte vad jag skulle ta vägen.. Sen fick dom söka den som la om och han lindade lite lösare. Han berättade även att det hade blödigt. Fick veta vart och det är ju allid skönt att veta.
Men när han var klar med lindningen fick jag lite smärtis och åkte sen till avdelningen och mamma kom strax efter från jobbet och hjälpte mig.
Sen käkade jag lite smörgås och även chokladpudding (hade med mig pulver hemifrån) mums!
Sen runt kl: 22.30 åkte jag hem. Sen har jag ätit lite här hemma och kollat runt på datorn (som jag håller på med nu) Det är en låne dator från skolan som man får ha sålänge man studerar där. Tänkte testa den för första gången. Den är okej (liten och smidig att ha med sig, typ 11tum tror jag) men min helt egna är ju såklart bäst!
Bild kanske kommer på denna dator nån gång :)

Nu ska jag kika runt på några bloggar till snabbt och sen sova. Skulle vilja få igång camen på denna dator men de för jag försöka med en annan dag. Orkar inte tänka och fundera nu. Ska dessutom vakna halv sju imorrn! Ifall jag behöver hjälp med ngot innan alla drar till skola och jobb. God natt med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0