trött!

Usch vilken natt jag har haft! Jag har inte haft ont eller så och det har varit skönt, men usch så illa jag sov. Somnade mellan tre och fyra. Vaknade strax efter sju. Och allt p.ga en jävla harkrank! Ni kanske tyckker jag är knäpp men jag är verkligen rädd för såna. Och den jag hade i rummet villa helst gärna flyga runt mig eller sitta på mig. Så jag sov med lampan tänd. (det är en sån som man kan välja ljus styrka på själv) Så den lös svagt. Och så fick jag ligga med så mycket "hud" under täcket som möjligt för att slippa ha den på en arm eller något. Varmt vart det!
Jaja. Orkade inte blogga igår för var så trött. Igår hade jag ju omläggning och jag var ovanligt trött efteråt. Sov i stort sett hela dagen. Men omläggningen gick bra. Men hade ont på uppvaket... Blä! Så då får man någonting och sen somnar man om.
Igår på sjukhuset var det några från nå hockey lag på besök och delade ut autografer och spel. Jag fick yatzy. Klassiska spelet, men det är ju bara att tacka och ta emot typ ;)  Jag hann ju dock inte träffa dem men fick autograf ändå. Inget lag jag känner igen men iallafall. Någon som känner igen hockeylaget Ice breakers?
När jag kom hem på kvällen gjorde jag ingenting. Jag typ åt bara. För hade inte ätit på hela dagen förutom några bullar. Så käkade ägg, mackor och yoghurt. :)
Sen bara tagit det lungt.

Nu ska jag kika runt på nätet och käka frulle. Mamma och sanna ska snart åka och då kanske jag kan sova en stund :) Hihi!


Kommentarer
Postat av: mattias b

ice breakers är et ihoplock av sveriges och i en del fall världens bästa hockeyspelare. det är inget riktig lag utan samlas spelare för att spela in pengar till välgörenhet

2010-08-14 @ 12:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0