Torsdag

Torsdagen närmar sig sitt slut. Är på sjukhuset just nu som vanligt vid den här tiden. Hemma har jag absolut inte gjort något idag utan har sovit så länge jag bara kunnit. Var så otroligt trött och fattade inte varför alls.
Men när jag kom till sjukhuset togs prover och mitt blodvärde låg bara på 73. Väldigt lågt och där hade jag förmodligen svaret!
Konstigt tyckte jag att det var så lågt för i måndags hade jag 91 i blodvärde och dom sa att det inee hade blödigt på omläggningen i tisdags. Men det måste det ju ha gjort för annars kan det ju inte sjunka så fort på dom här få dagarna eller?
jaja nog pratat om det. Hade Pilla här på besök. Jätte trevligt! Har saknat henne <3 Hon hade med sig mat och en födelsedagspresent till mig :) Fick en jätte söt hello kitty tröja :) Tack syster!
Vi pratade om allt möjligt och tittade på TV. Sen kom mamma på besök på kvällen och hämtade Pilla för då slapp hon cykla hem. Hon bor nämligen på andra sidan stan. Har man inte en gullig syster som cyklar från andra sidan västerås, ner på stan och handlar mat och sen vidare till lassarettet? Dessutom regnade det.

När dom åkte så skulle jag duscha. Det gick jätte bra och det var super skönt :) Sen dess har jag inte gjort något. Kollat på MTV. Gillar programmen som går där. Nu ska jag käka snabbt innan jag fastar. Har omläggning kvart över åtta imorgon. Önskar er en god natt!



Tröjan jag fick av Pilla (ganska dålig bild vart det)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0