Onsdag!

Vaknade ganska tidigt idag av att jag skulle på lungröntgen. Det vart idag istället för imorrn. För jag har fortfarande ont. Men allting var bra och såg bra ut så det var ju skönt att höra men man fortsätter ju undra va det kan vara för något. Pratade med en läkare snabbt och hon sa att det kunde vara någon muskel som känns då man andas. Men jag vet inte. Det känns men det är inget jag stör mig av så långe jag inte ska göra ljupa andetag för då gör det ondast.
Vid två tiden åkte jag hem. Var äreligt talat lite nervös. Vet inte varför för har ju inget att vara nervös över.

Hemma lärde mamma mig att virka. Jag råkade spänna åt allt så jag vet inte om det går att virka på den nu. Haha! Men mamma fick skylla sig själv lite för jag sa att jag inte kunde och det kommer bli skitfult men jag gjorde så gott jag kunde. Det var lite segt att virka men det blir nog fint då det är klart :)
Sen har jag bara kollat på TV. Vart b.la repris från allsång på skansen. The abaseballs var där och sjöng och den ena är så jävla snygg! :) Hihih! Gillar när killar har håret som raggare brukar ha. Det är skit snyggt!
Jaja nu ska jag kika runt på nätet. Har inte mycket och göra, är ensam hemma. LIte frygt att sitta vid datorn och samtidigt hålla i en linda på stumpen. Den flög upp och jag har inget att fästa den med så den får jag hålla i så gott det går tills någon kommer hem. Usch vad drygt!

Kommentarer
Postat av: Beatrice ♥

sv: haha ja, och dedär ljudet ifrån pumpen stannar ju fortfarande kvar i huvudet efter en hel dag på sjukhuset, usch, som att bli hjärntvättad ungefär haha!



The Baseballs är föresten riktigt bra! Älskar dom haha :)

2010-08-05 @ 12:19:57
URL: http://bissy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0