Omläggnigsdag!

Orkade inte blogga igår. Det var ganska jobbigt med smärtan. Hade ont till och från hela tiden. Men har inte gjort något speciellt förutom att Carro var på sjukan igår :) <3. Fick även blod igår för mitt HB var på 80 .
(hehe det blir nästan omläggningar varannan dag) :P Men vet inte riktigt vad jag ska skriva för mina dagar ser likadana ut i stort sett.

Idag var det omläggning. Hade tid kvart i 2 på dagen. Det var riktigt drygt att vänta tills dess. Jag höll seriöst på och bli galen. Men jag tror det blir den tid på tisdagen nu när semestrarna är över och på OP har dom några speciella omläggningar på morgornarna och även förmiddagen. 
Så då kommer jag får vänta fast det är riktigt drygt. Tisdagar innan OP är alltid värst. Det är blött, det gör som ondast och jag blir ledsen och så.. 
Som idag, sov väldigt länge men sen då jag vakna så började det krypa i stumpen. Kändes som om jag bara ville gno runt i sängen för att försöka släppa det men det var omöjligt. 
Men sen fick jag åka dit till slut. Operationen gick bra och satans vad trött jag var efteråt. Fick sova på uppvaket men inte på rummet för hade 2 timmar på mig till taxin skulle komma och hämta mig hem.
Så jag packade och sen kom mamma och hjälpte mig. Sen var jag tvungen till lite annat med det beöver jag inte ta upp här.
Nu är jag alltså hemma. Har smsat lite med mina vänner under kvällen och legat på sidan i sängen. Hade en konstig känsla i stumpen. Precis som om någon mulade med en sten på mig. Det dämpades när jag låg på sidan.
Nu har mamma plockat fram smörgåsar så jag ska käka dem innan djuren tar dem! ;) hehe! Det första jag äter idag.

Kommer sen svara på en fråga som jag fått men det gör jag så det blir ett eget inlägg. Förmodligen imorrn! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0