min dag

ja.. Vilken dag jag har haft.. Nu menar jag inte att jag har gjort något speciellt. Men har haft mycket ont och det har jag fortfarande.. Inget hjälper och det känns surt. Det enda jag kan göra är att försöka slappna av och koncentrera mig på andningen medans jag försöka skingra tankarna med nätet som hjälp.
Det funkar väl sådär..
Ja, vad har man gjort idag. Glott på TV. Gick en film på 6an som jag såg. Beetoven! Har sett den förut men den är ganska bra. Gillar scenen: Då killen med glasögon precis har livit av bussen och har dom elaka killarna efter sig. Dom tar hans glasögon och beetoven kommer. Han ser inte beetoven men försöker skrämma killarna då hunden visar sina tänder. Killarna blir rädda och ger tillbaka glasögonen och springer därifrån och beetoven gör det också. Killen med glasögonen tror att det är han som skrämde bort killarna :)
Sen har jag även pysslat lite nu på kvällen. Det är pyssel som jag har fått av lekterapin. Tog hem lite. Hihi det är igentligen julpyssel men strunt samma. Jag blev super nöjd och det går att spara till jul :)
Kan visa det sen någongång.

En annan sak jag har tänkt på. För två dagar var det exakt ett halv år sen min syster gick bort. Pratade lite med mamma igår på sjukhuset om min syster. Vill inte gå in på vad vi pratade om men det är orehört tufft fortfarande. Det finns dagar man försöker förtränga det men sen finns det även dagar då man tänker jätte mycket på det. Och det känns på något vis i hjärtat.. Man har ju förlorat sin syster och det är ju inget man tror ska hända. Inte så här tidigt. Och om några dagar (den 22augusti) Ska jag fira min första födelsedag utan henne... Det är tråkigt..

Nej nu ska jag sluta skriva för idag... Hörs sen! Kram på er och ta hand om varandra!

Kommentarer
Postat av: Eva

vad hände med din syster? förstår om du inte vill svara. <3

2010-08-08 @ 09:26:15
Postat av: Erlandvanja

I really appreciate your website. An interesting website with an interesting design. A lot of interesting info. Thanks.

2010-12-14 @ 15:26:32
URL: http://erlandvanja.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0