Lördag!

Vilken tråkig dag jag har haft idag. Sov så länge jag bara kunde. Jag vet att jag sover bort halva dagen men jag är så himla trött!
När man vaknade så var det nästan dags för mat. Vart stuvade mackaroner och köttbullar för er som är intresserade ;) Hihi!
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag. Har önskat lite filmer från GINZA som lekterapin kanske ska köpa in. Skrev b.la upp: Alice i underlandet, Farsan, Remember me, Last song och några till. Inga filmer jag har sett så hoppas dom köper in någon som  man kan se på sjukhuset och fördriva tiden med där.
Sen har jag bara kollat på TV. Något nytt började ikväll som hette Dansfeber. Va ganska tråkigt program tycker jag. Men nu går Bröllopsfotografen som är väldigt bra film tycker jag :) Har sett den flera gången förut.

Usch jag är skit trött verkligen. har haft ont i stumpen och känner obehag. Omläggningen blev inte bra igår tycker jag. Redan igår kväll var det en mörk fläck på stumpen. Bara det inte tänker börja blöda än. Det är ju många dagar kvar tills på tisdag. Usch, känner mig inte alls på humör för någonting idag.

En kul grej såg jag när jag öppnade mailen och bloggen. Jag var med i en tävling som en bloggerska hade. Bissy heter den. En super bra blogg måste jag säga! Kika in den vettja! :)
Och jag vann tävlingen! Så hoppas smycket kommer hem snart. Ska visa det då när jag fått det. Det var super snyggt och den som har smyckena har jätte snygga smycken och till ett bra pris. Hoofstore Heter hemsidan. Kika in där också vettja! :) Hihi!

Jaja.. Har inte så mycket att skriva. Är jag fortfarande såhär trött runt halv tolv då jag har tagit mina sista smärtstillande för dagen så ska jag nog sova.. Kom på att en anledning till varför jag är lite tröttare nu är kanske för att jag tog lugnande. Det har varit lite jobbigt. Men hoppas ni mår bra! Kram på er!

(nu ska jag kika runt på bloggar eller se på tv och dricka cola från LIDL. Har precis moffat åt mig 4 bullar + 2 lite tidigare. Mamma hade bakat. Haha det tar slut direkt här hemma) :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0