God natt!

Nu ska jag försöka sova. Har haft en bra onsdag för övrigt. Johanna kom på besök en stund och det var trevligt! Vi pratade och hon ville reda ut min garntrassel så det fick hon gärna göra för mig! haha!
annars har vi inte gjort så mycket annat. Bara chillat typ!
Sen när hon åkte så fick jag ganska tråkigt.. Gjorde typ ingenting. Lät barnkanalen vara på och glodde på barnprogram.. Hehe!
Till kvällen fick jag jätte ont och det ville aldrig ge sig. Var verkligen jätte jobbigt. Tog både extra smärtis och stesolid. Men det hjälpte inte knappt. Så jag fick ha ont i flera timmar.. tills jag kunde ta mina tolv mediciner lite tidigare. Det hjälpte tack och lov! Aldrig kul att ha ont.. Blä!
kollade även på fångarna på fortet ikväll. Tycker det programmet är roligt! Dom fick ju ihop massvis med pengar ju. Kul att även dom pengarna gick till barncancerfonden. Det behövs verkligen! I och för sig finns det andra fonder och sådant som behöver också.. Men dom kan ju tyvärr inte ge till alla. Och jag tyckte iallafall barncancerfonden är ett bra alternativ!

Jaja nog babblat om programmet. Ska nog passa på och sova nu (medans jag är smärtfri) och vara utvilad tills imorrn. Ska ju till sjukhuset igen och även Pilla kommer på besök. Det blir najs! Har inte träffat henne på ett tag. <3
Men god natt med er! kramkram

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Saara!

Grattis i efterskott. Hoppas du hade en fin födelsedag. Jag har åxå tittat på fångarna på fortet. Det var ett bra val att dem gav pengarna till barncancerfonden. Så många oskyldiga barn som dör i onödan, nu måste dem komma på nå botemedel tycker man.

Hade bra och du är stark Saara som orkar kämpa så som du gör!

Kram

2010-08-26 @ 21:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0