19 år idag!

Oh my god vilken seg dator detta är! Måste använda familjens dator för min har vi inte hämtat än. (saknar den som fan) Och sannas skoldator behöver ju hon nu när hon börjar skolan. Den har funkat bra. Men denna, uh! Tog mig en evighet att ta mig in på bloggen och när jag väl slår in mailen och lösenordet så kommer det självklart upp: Webbsidan kan inte visas. Jippii! Suck! Men nu är jag här! (efter lite om och men)

Idag fyllde jag 19 barre. Ingen speciell ålder men ändå. Kändes inget speciellt att fylla år heller. (Jo presenterna! Är som ett barn då) Höhöh! Förresten sov jag inte som en kung inatt.. :/ Heheh!
Fick mycket fina grejer. Mest småsaker men det gör ju inget. Det var mycket hello kitty grejer :) Hihi! Bild kommer senare nån annan dag på lite av grejerna för USB kabeln vet jag inte var den är för tillfället. Tror den är under sängen men ska vara snäll idag åt mamma så hon slipper krypa under sängen och hämta den ^^ Haha!
har haft en trevlig dag med mormor och carro på besök. kommer firas av andra senare i veckan. Av mormor fick jag pengar, filt, en väska, paraply (inte för att jag är ute just nu men den kan ju vara bra och ha sen i framtiden) och även godis. (det kommer inte med på bild) Carro gav mig pennor och ett block med hello kitty på. Det kommer på bild sen. tack Carro!
Lite grejer som jag fick av mamma var: Fotoalbum, vattenflaska, almanacka, matlåda (tror jag att det är) Dom grejerna va i hello kitty. Sen fick jag lite till som b.la parfym som luktade frukt. Jätte god lukt! Och lite grejer till, tack mammsen! <3

Det enda som var lite tråkigt idag var att jag har haft ganska ont tyvärr... Men det har gått ganska bra ändå. Och på kvällen började det blöda lite ur stumpen. Hatar blod och jag vart såklart ledsen.. Är verkligen super rädd för blod då det kommer ur stumpen. Men annars klarar jag mig ganska fint.
Men imorrn ska jag till sjukhuset. Där är det nära om något skulle hända. Men nu ska jag nog göra mig iordning för natten. God natt med er! kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0