Onsdag

Hej mina läsare!
Här ligger jag i sängen nu och är mätt och belåten. åt nyss lite grann. Vart stekt ägg på tekakor. Konstigt smör mamma har skaffat hem dock. Nånting med salklumpar i typ. (intressant va) ;) Hähä!
Jaja. Snart är onsdagen slut. Har inte gjort så super mycket idag mer än att dom kom från hjälpmedelscentralen med en rullis jag skulle få testa. Den var väl okej. Dock väldigt svår att ta sig ur. Det kändes som om man sög sig fast i den och jag fick lite smått panik för jag visste ärligt talat inte hur jag skulle ta mig ur den och så hade jag väldigt ont. En människa (fick bli "människa", har glömt namnet) fick typ lyfta ur min överkropp. Det var den delen som "sög sig fast" som det nu kändes.

Annars har det inte hänt så mycket mer. Kom hem från sjukhuset idag istället för igår för jag kom så sent från uppvaket och det vart för stressigt till taxin. Det var meningen att jag skulle åka hem 23.45 men då mådde jag inte bra. Jag var trött, dåsig, frös, hade ont och var ledsen. Men sköterskan tyckte jag skulle åka hem. Jag menar mitt i natten? Jo visst jag är vaken vid den tiden men att hålla på och fara runt ute och dessutom när man inte mår bra - nej tack!

Jaja nu ska jag kika lite bloggar och sen ska jag väl sova. Ska ju till sjukhuset imorgon. God natt med er! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0