God kväll!

Har ni haft en bra påsk? Min har väl varit okej. Inget speciellt har hänt. Kollade på Luftslottet som sprängdes med mamma. Mycket mysigt! :) Och en mycket bra film!
Lite påskmat har man också ätit. Som kyckling och sånt. Ni vet det gamla vanliga? ;) Har ni ätit någon god påskmat då?
jaja har inte så mycket att skriva. Känner att min blogg blir tråkigare och tråkigare men det får vara så just nu. Orkar inte anstränga mig så speciellt mycket heller med och komma på vad man ska skriva. Kanske blir bättre sen.

Nyligen kollade jag på bilderna från min systers begravning. Är så ledsen att hon är borta och aldrig mer kommer tillbaka. Saknar henne så mycket. Tänk att aldrig mer att få höra hennes skratt, fnitter och ord. Det är hemskt!
Vet inte ens vad som hände. Ville hon detta? Var det en olyckshändelse? Vad hände? Jag hoppas på att snart få svar från obuktionen. Hela familjen väntar. Att det ska ta sin tid är jobbigt!



Nu till annat. Detta blir mitt sista inlägg för idag. Ska ta det lungt och kanske käka något. Börjar redan bli jobbigt i stumpen. Allt känns så otroligt löst och det känns som om det rinner. Jag blir så rädd!
Tur att jag har mamma hemma nästan hela tiden. Det gör mig otroligt lugnare av att veta att hon finns i närheten. Min älskade mamma! Vad vore man utan henne?

GOd natt med er och var rädda om varandra! Imorgon är det en ny dag!

Kommentarer
Postat av: mamma

<3 <3 <3

2010-04-03 @ 23:41:29
Postat av: sofia

håller med dig totalt om kommentaren på dessies blogg =)

2010-04-04 @ 00:40:30
URL: http://ssofiamiding.blogg.se/
Postat av: Pernilla

<3 kram

2010-04-04 @ 17:36:18
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0