God kväll!

Hej mina läsare!

Hur mår ni? Ska det bli skönt med helg. Jag mår bättre nu än vad jag gjorde tidigare. Känner mig dock lite konstig i kroppen. Svettas fast jag är kall och har små ont i huvudet. Feber på gång igen? Uhm?
Jaja.
Idag var det omläggning och det gick faktist bra denna gång. Dock hade jag så ont innan så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Fick redan smärtstillande i förmeredelserummet men det kände jag inte av ett dugg. Men dom sövde mig väldigt fort. Så fort jag hade lagt mig på plats på Operationsbordet hör jag narkossköterskan säga: Nu kommer medicinen. (det man somnar på alltså)
Och narkosläkaren säger: nu kommer masken (Med syre alltså) Det inom parantes skrev jag dit ifall ni inte vet hur det går till och vad jag menar. Men iallafall,, sen somnade jag. Fort gick det denna gång!

På uppvaket gick det också bra. Hade inte så ont. (vad jag minns iallafall) hihi! ^^
Men sen kom dendär förbannade febern när jag var på rummet på avdelningen. Jätte hög feber trots att jag hade alvedon i mig. Tror det var efter omläggnigen. Det är inte första gången jag får feber efter omläggningen. Så dokorn beslutade att jag inte fick åka hem och att odlingar skulle tas. Men odlingar skippade vi för min feber har inte kommit tillbaka. Så hoppas jag får åka hem imorgon.

Så kvällen har man roat sig med att kolla på TV. B.la Talang och solsidan. Så himla bra att man skrattar som bara den! :D Gillar ni Solsidan?
Även mamma och Sanna var på besök en snabbis tidigt på kvällen. Nu funderar jag på och ta någon godisbit och sen käka någon smörgås. Har ju mitt femte påskägg och äta på. Fick ett från farmor. Har även hört att det finns ett sjätte påskägg hemma.. Ng har jag firat påsk i år!! :O

Kommentarer
Postat av: Amanda Eklund

De var ingen som anmälde sig troro jag :o jag jag minst rätt :O



/amandavardet

2010-04-09 @ 23:48:25
URL: http://amandavardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0