Fredag och jag är hemma!

Var hemma strax efter 21.00. Kollade dom sista minutrarna på Talang. Ganska kul för vissa har verkligen talanger men vissa...eh inte. :) Gillar ni det programmet?
Nu har precis Mordern Family gått på TV. Inte lika roligt som Solsidan men helt okej och se på.

Idag är det fredag och det innebar omläggning. Omläggningen har gått jätte bra. Sen har man stort sett bara sovit hela dagen. En halvtimma innan jag skulle åka hem börjar dom prata om att jag ska ta vikten. Det är lika svårt varenda gång. Det gör super ont och ibland får jag så  ont i magen då jag spänner mig att jag blir spyfärdig och spyr.
Så är det varenda gång man tar vikten.
Dom borde hitta på något annat. Ska det behöva vara så? Verkligen inte roligt. men idag gick det hyffsat,, men jag har gått ner. :( Vill inte säga min vikt här i bloggen.

En sak som jag stör mig på himla mycket är att doktorerna säger en sak och sen blir det inte det som dom säger. Som i onsdags. Vi bad att få ut min smärtstillande vid behov medicin på recept för den var slut. Och ja det ska dom fixa tills fredag då jag åker hem så mamma kan ta ut. Och hon åkte till apoteket idag och tror ni det fanns medicin utskrivet? Nää.. Nu fick jag med mig tre hem och det räcker till en gång. Dom har sagt att det ska skrivas ut idag så mamma ska till apoteket imorgon och kolla. Hoppas dom gör det nu för annars blir jag ännu argare.
Det är inte första gången det händer och jag blir bara less på det. Jag menar jag behöver ju mina mediciner.

Tjuvlyssnat hemma:
Mamma: Skynda dig! Jag håller på och kissa på mig.
Sanna: Vänta!
Mamma: Men jag är jätte kissnödig, kissar jag på mig så får du torka.
Sanna: Men jaa!
Mamma: Torkar du?
Sanna: Neej!
Jörgen: Men vad gör du där inne? 
Sanna: Men jag KLÄR på mig! (nyduschad)
Jörgen säger: men tar det en kvart??
-Sen vart det tyst-

Nu väntar jag på att jag ska få mat. Jörgen är kock ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0