1a April

Idag är det första april. Tiden går så fort! Har ni lurat någon idag då? Det har inte jag. Är inte så mycket för det mer.
Vill tacka för dom fina kommentarerna jag har fått. Ni är så fina allihopa! Glöm aldrig det!

Igår var det ju min systers begravning. Det var väldigt tufft men väldigt fint! Hon förtjänade verkligen det bästa man kunde få och det fick hon <3 Min älskade stora syster! Beundrar dig Marina för att du läste dikten du hade skrivit till henne. Måste ha vart tufft och gå fram och göra det. Du är så snäll! <3
På något sätt känns det lite bättre nu för mig men samtidigt är det totalt overkligt att hon är borta och aldrig mer kommer tillbaka. Jag har så svårt att förstå att det verkligen är så. Men man får försöka tänka på dom fina stunder man har haft med henne.

Det jag tyckte var konstigt med begravningen va att min mormor och morbror inte dök upp. Vet inte om dom hade någon orsak heller. Jag tror inte det?
Jag menar, dom tillhör ju vår släkt och han var ju även hennes gudfar. Dåligt gjort faktist och jag hoppas dom ångrar det!





Jaja. Nu är jag på sjukhuset. Blodet tickar på i pumpen bredvid mig. Låg lite lågt i blodvärdet. Strax under 80 kåg det på.
Pappa, Pilla och Carro var hit till sjukhuset och hälsade på. Mycket trevligt!
Sen efter att alla åkt så vart det bums in i duschen. Sen senare kom mamma, Sanna och Jörgen förbi. Fick en jätte fin hellokitty skål med godis i. Det fick bli "påskägget". Tack mamma!

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Mitt liv är ganska händelselöst för det mesta men det är skönt det också ibland. Kanske jobbigt om det skulle ske mycket annars.
Ska titta på film nu tror jag. Sen måste jag nog försöka sova. Har omläggning trots att det är påsk. Men det är bra det. Vi hörs och jag önskar er alla en god natt!



Presenten från mamma! :)

Kommentarer
Postat av: marina hörnicke

för hennes skull,d e va hemsk, men ja kände att ja var tvungen :)

åh sara kan du maila mig dem bilderna sen?

du vet att ja alltid finns<3

2010-04-02 @ 00:11:35
URL: http://ina.mittspejs.se
Postat av: Pernilla

klart vi ska tänka på dem fina stunder vi minns. och vi kommer alltid att sakna henne.

kan inte du skicka dem bilderna till min hotmail dem va så fina.

kramar

2010-04-02 @ 23:42:50
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0