Onsdag!

Mötet var klockan 3. Gillade inte alls mötet och tyckte inte vi kom fram till något heller. Det var ungefär som förra mötet. Vill inte gå in på detaljer här. Håller det untanför bloggen.

Efter mötet åkte mamma till jobbet och jag gick en sväng till kiosken. Kände att jag bara ville vara ensam. Köpte en dricka och lite lösplock. Som jag ska käka ikväll innan jag fastar :)
Sen när jag kom tillbaka till avdelningen så hjälpte en barnsköterska mig med att tvätta håret. Vi har kommit på en fiffig idé (för ganska länge sen).
Jag kan inte tvätta allt på kroppen samtidigt p.ga stumpen så man får liksom dela upp det i omgångar. Som kropp och hår för sig.
Då använder vi min rullis och vickar bakåt så mycket som det går i duschen (ungefär som hos en frisör) Och det funkar skit bra.
Dock blir den som tvättar mitt hår blöt om fötterna om man inte gör som sköterskan gjorde. Hon stoppade fötterna i plastpåsar :) Smart gjort!

Det var faktist lite kul att umgås med en sköterska sådär även fast man inte gör nå speciellt. Hon tvättade mitt hår, fönade det och borstade och gjorde en fläta. :) Vart trevligt!

Efter det så vart det blodprover. Hoppas allt står rätt till bara. Tog Hb (blodvärde) och CRP som är svårare att förklara vad det är.
Nyligen har jag kollat på en ny blogg som jag hittade. www.falsksanning.blogg.se heter den. Det är som en skvallerblogg om dom större bloggkändisarna. Ganska kul blogg och så. Hahah!

Nu ska jag vila lite.. Börjar få ont i huvet. Puss sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0