Min kväll

Hej bloggen!
Min kväll har varit ganska bra. Mamma, Sanna, Jenny och mammas kompis, och hennes två barn och en kompis till ena barnet kom. Jag har vart kompis med ena men vi umgås inte längre (men har kontakt) :) Och sanna var kompis med den andra men det är samma sak där.

Dom kom vid halv sex tiden. Fick sen födelsedagspresent från dem och det var muggar (som jag ska sen då jag flyttar) och pruttlera (min humor är sjuk dålig, jag tycker det är super kul och ska försöka lura dem här nångång) Hahah! Sen fick jag även Marabou choklad. Tack så mycket om ni läser detta! <3 :D

Mamma hade med sig fika så det vart lite fika och prat.
Anledningen till att jag inte har bloggat tidigare på kvällen var för att jag somnade. Sen när jag var vaken var jag så himla trött så jag kände bara att: nej det orkar jag inte just nu.
Har tittat på tv. det var nå dokumentär om några som hade haft fetma och sen håll på och banta och så typ.
Sen har jag även ätit lite. Var inte så sugen så det vart lite grann och en näringdryck.
Eftersom jag nu fastar så får jag inte äta.
Och jisses det  ska bli skönt med omläggning. Hoppas VERKLIGEN att det bara inte börjar vätska direkt som det gjorde i måndags för nu ska man ju ha det  en dag längre. Aja men jag får väl se.

Nu ska jag vänta på att anna phil ska börja på fyran och sen göra ordning mig för att sova tror jag. Ni får ha det toppen (eller så bra som det går)

Kram på er och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0