Jaha ja..

Nu är man ensam igen då.. Har varit kul att ha syrran här. (min lillasyster var här alltså) :)
Frammåt kvällen har det varit sådär. Har ont och det är så himla obehagligt!! Ska det behöva vara så gämt?
Ganska jobbigt. Tycker nästan jag borde vänja mig med detta, jag som har levt med det så länge nu men nope det gör jag inte.. Kommer aldrig bli van med detta. Skulle göra vad som helst för att få en smärt fri och vara fri från obehaget i en dag. Verkligen vad som helst.. Nästan..

Vad jag babblar. Aja. Tog nyss mina mediciner. B.la värk mediciner och mamma tyckte jag skulle ta medicin som dämpar oron och som man bli lite lugn av så det gav dom mig också.
Fast jag ville väl inte rikigt men det kan ju bli skönt sen. För det hjälper faktist. Men samtidigt vill man inte vara beroende av en massa mediciner men som mamma sa: Jag kommer köra slut på mig själv annars.
Och det är ganska så sant..

Annars har det inte hänt så mycket här ikväll. Varit TV tittande. Kollade på Kändisjungeln idag igen. Ganska tråkigt program men jag tycker inte det fanns något bättre heller. Sen efter det så vart det Överlevrarna (eller nåt sånt) Inget jag gillade men Sanna hade tydligen sett det förut och tyckte dom serierna var bra så jag lät det vara på.

Har ni haft en bra lördag?

Kram!

Kommentarer
Postat av: S A N D R A T J U L I N S

Kolla in dagens låt med *Christina Aguilera! <3* http://sandratjulins.blogg.se/2009/september/its-so-hard-to-stand-your-ground-when-youre.html#comment

2009-09-13 @ 13:28:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0