Män som hatar kvinnor

Jag såg filmen för några dagar sen och då jag brukar se filmer så brukar jag skriva om dem lite så jag tänkte göra likadant här.

Män som hatar kvinnor:

Handling: Filmen handlar om Journalisten Mikael Blomkvist (spelas av: Michael Nyqvist) som har blivit dömd för förtal och vill undslippa uppmärksamheten i Stockholm. Av industrimagnaten Henrik Vanger får han i uppdrag att försöka "reda ut" vad som hände med Henriks brorsdotter Harriets märkliga försvinnande sommaren 1966. Mikael får hjälp av den unga och socialt missanpassande datahackern Lisbeth Salander (spelas av Noomi Rapace). I sitt grävande efter Vangers förflutna "snubblar" det över en mörkare och blodigare historia än vad de kunnat föreställa sig..


Vad jag tycker:

Jag tycker filmen var väldigt bra. Den är ganska hemsk här och där i filmen så ni som inte har sett den och tänker se den så låt inte barn under 15 år sen den. (Åldersgränsen är även 15 år) För det kommer hemska scener ibland.
Jag rekomenderar inte filmen för "känsligare tittare".
Filmen var mycker intressant på något vis, spännande, lite hemsk då och då.

Jag ger filmen en 4,5 av 5 i betyg :)



Kommentarer
Postat av: Lia ☆ Keep it real

Jag blir så trött på mig själv som fortfarande inte har sett filmen! Alla säger den ska vara jättebra och när någon nämner den tänker jag alltid att jag måste se den.. men blir aldrig av :P hahah



Hur är det med dig då? :)

2009-11-02 @ 13:34:03
URL: http://wazup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0