Äntligen tillbaka in i värmen

Hejsan ni som läser!
Hur mår ni en sån här kväll. Själv så mår jag helt okej. Mådde mycket sämre innan. Då det var möte. Vill inte gå in på vad det handlade om men det var jobbigt.
Efter mötet drog mamma, Sanna, Jörgen och jag ut till Hälla för att shoppa och kolla runt lite. Var skönt att komma ut men det var väldigt kallt ute. Man kände det typ inte först men sen strax efter att man har gått halva biten så började det kännas. Hahaha stackars lilla mamma frös hela tiden! <3 :)
När vi var framme köpte jag ett par fejk UGGS (eller vad dom nu heter) Himla sköna skor må jag säga och dom lär ju hålla min fot varm i vinter :) från Din sko
Sen köpte jag toppar (ungefär som BH) och en tjocktröja med hellokitty på från H&M (presentkort från barnkliniken) TACK!
Sen vart det in på Maxi där jag köpte lite skolmaterial som pärm, mapp och stift till pennor. Och lite smått och gått!

Gud vad jag har saknat att shoppa. Man blir så glad av det! :D

Hahah och tillbaka hem var fasen inte lika trevligt. Hade halva batteriet fulladdat och det gick inte fort alls. Både mamma och Jörgen trodde förmodligen att jag skoja då jag sa att den inte gick fortare (dom var några meter framför Sanna och mig)
Och Jörgen som är kunnig på allt istort sett såg det och sa att de måste vara något fel för så sakta ska den inte gå när halva batteriet är kvar.
Så han och mamma började putta permon från hälla. Ni som har puttat en permobil vet ju hur tungt det är och dessutom från hälla som är över en kilometer... (Jörgen puttade mest och Sanna puttade några meter sista biten)
Jag måste säga till dom sen att dom måste kolla permon. För det går ju inte att ha det så. För förmodligen är det batteriet som kanske måste bytas för det blir ju dåligt med tiden och permon var ju inte ny då jag fick den.

Aja men nu är man inne i värmen. Sanna och jag tog lite varmt och dricka och alla åkte för ett tag sen.
Hade himla trevligt ändå! Tack!! <3

Bilder:



Mamma och Jörgen påväg mot Hälla





Lite av det jag köpte





Skorna jag köpte (med låg "skaft")





En tjocktröja med dragkedja och även Hello Kitty ute på ärmarna som inte syns på bilden.

Nu ska jag nog käka ocg kolla runt lite på nätet och sen läsa min Frida tidning som har kommit nu :)
Hade gott alla! Kramkram

Kommentarer
Postat av: muffins

hejhej, vad kul att höra att du hade roligt igår och kom ut lite i höstvädret. det är ju så fint ute. håller verkligen med, man blir glad av att shoppa :D hoppas dagen idag blir lika trevlig

kram

2009-10-14 @ 11:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0