Halloj!

Usäkta att jag inte bloggade igår. Men det var omläggningsdag och jag mådde verkligen inge bra. Blödde lite här och där under omläggningen så han var tvungen att linda hårt. Då jag vaknade var det ett rent helvete kan jag säga. Inte alls bra. Fick allt möjligt som smärtstillande och lugnande och låg och vred och vände på mig i sängen. Usch den dagen vill man glömma... Men..nu skrev jag ju upp det i bloggen. Hehe!

(mår jag alldeles för dåligt så blir det inge inlägg men annars så försöker jag med minst ett inlägg per dag)

Anledningen till att jag skriver ganska exakt vad som händer är för att jag vill kunna kolla tillbaka när man har blivit äldre om hur man har haft det.
Det är ju inte roligt att kolla tillbaka där det hela tiden står: Idag hade jag ont.
Då kan man ju tänka: "jaha ont? hurdå ont?"
Hoppas ni förstår mig, vad jag menar.


Jaja. Idag har det inte heller hänt så mycket. Åkte inte till skolan för det känns fortfarande inte bra sen igår. Jag har typ bara legat och sovit, glott på tv och vilat. Sanna kom hit efter skolan och är här nu med. Tror hon sitter och läser. Vi kollade ganska nyligen på en film som hette: The last house on the left. Som jag ska berätta om senare idag eller imorgonn. Så ni får vänta och se!
Nu ska jag väl kika runt på nätet medans hon läser.
Skolan hon går i köper in nya böcker och Sanna är med i en bok jury och dom som är med får läsa böckerna som köps in först på hela skolan. Det tror jag passa henna ganska bra för hon gillar att läsa ganska mycket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0