Pucko?

Idag var jag och Jenny och Sanna en sväng ut till hälla. Det var mycket najs :)

När vi promenerade dit så var det ett gäng som kom i en raggarbil och skrek pucko till mig förmodligen för han tittade på mig hela tiden. 
Vanligtvis tar jag inte åt mig något men hur många gånger ska man behöva förklara till folk att man inte behöver vara så kallat "pucko" bara för att man sitter i rullstol, permo eller något?
Förstår inte ni folk att vi använder dom som hjälpmedel för att kunna ta och fram?! Ibland blir jag bara så förbannad. Jag använder hjälpmedel för att jag bara har ett ben och inte kan gå. Behöver jag vara pucko för det när det är benet det är fel på??
Ingen ska behöva kallas pucko. Det ska inte spela någon roll om man har grova handikapp eller mindre grova. Man ska inte behöva kallas pucko för nåt man inte har valt själv. Vi är som alla andra människor!

Den killen som skrek pucko till mig verkade inte ha nå vett i huvudet för man skriker inte pucko bara sådär rakt ut som han gjorde. Kanske snarare han som är ett stort pucko? (a)

Aja hoppas ni förstår. Det var många bilar ute i farten (det är Power meet i Västerås) och det va ju även härligt väder på eftermiddagen - kvällen. :)
Ute på Hälla köpte jag ett par solglasögon och en spegel. Har råkat spräcka den andra (a)

Sen käkade vi på Donken och jag gjorde bort mig när Jenny och Sanna stod i kassan. Skulle skruva upp en dricka men den var tydligen skakad ordentligt så det spruta åt alla håll och en mamma kollade på mig med hennes son.. Så, så var det med den saken. :P Hähäh!
Senare påväg tillbaka mot sjukhuset så märkte man att det hade ökat med bilar lite grann (jag iaf).
Några snälla folk vinkade och jag skulle vara trevlig att vinka tillbaka och tittar åt sidan och börjar köra ut i en gräsmatta :P Tur det inte var nå dike som Jenny sa :P

Senare har vi bara hållt oss inne på sjukhuset. Vi tre var trötta efter promenaden mot hälla.

Nu sitter jag och kollar runt lite på nätet och chattar! :)
Hehe detta var min dag :D

Kommentarer
Postat av: Johannah

Dom jävla idioterna som skrek pucko efter dig ska jag personligen fista så dom inte kan gå på flera månader! Har man ett unds etik och moral i kroppen så vet man att man säger VERKLIGEN INTE så! Nu blir jag också arg ;@

2009-07-04 @ 12:55:57
URL: http://joseeneriksson.blogg.se/
Postat av: VIKTORIAE.BLOGG.SE - Bloggen som handlar om självkänsla, tankar och tips!

Ush, jag skäms för att vara människa när folk beter sig sådär.. fyy..:/

2009-10-20 @ 22:15:08
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0