Ont ont ont...

Nu har alla dragit hemmåt. Sitter här ensam och kollar runt på nätet och så.
Vi bestämde oss för att kolla på filmen "hund pensionatet" när mamma och dom var här. Det var en ganska mysig film. :)
Mamma blev lite rörd av den och fick tårar i slutet av filmen. Aww gulligt!

Jag LÄNGTAR verkligen tills imorrn och omläggningen. Det går verkligen inte och beskriva hur mycket jag längtar och blir det inte av imorrn som dom har sagt så kommerm jag bli skit sur. för nu vill jag verkligen och ibland kan de hända att dom skjuter upp en dag om dom får akuta operationer.
Det är i och för sig inget man kan göra åt, får dom akuta så måste det ju självklart ske före min omläggning men ändå blir jag ju besviken. Det får man väl känna..
Har iallafall fått tid imorrn klockan 07.45. Det är jätte skönt med morgon tid vilket jag har fått ganska ofta nu. :D

Usch sitter här och har jätte ont. Fick min smärtstillande för  ca en timme sen så jag hoppas det hjälper snart. Annars står jag inte ut!
Det är även väldigt obehagligt. Tänkte berätta för er som funderar vad jag menar med obehagligt. Fast då kommer vi in på ett lite äckligare ämne. Men jag tänkte för det kan ju finnas någon eller några där ute som funderar..

Då jag säger att det är obehagligt så kan det vara:
Att det är blött (det vätskar nämligen från såren), lindorna blir slapppare, det kan kännas som att det rinner, min kompresser och sådant jag har kan kännas som ett skal då det har blivit blött och sen torkat. Och det kan även kännas som om att det blöder...

Ibland kan det vara olika känslor man känner som det är nu. Nu känns det blött, lindorna är lösa, det rinner. Och ibland kan det vara en grej som bara känns. Det är olika.




Hundpensionatet: En mycket mysig och lite galen film som handlar om ett syskon par som bor i en fosterfamilj. Dom har en hund som heter Fredag (Friday på egelska) och bestämmer sig sakta för att hjälpa hundar som inte har något boende. Sakta får dom in fler och fler hundar och det blir lite problem.

Kommentarer
Postat av: Emily

Inte kul att du ska ha ont gumman, hoppas de går över tänker på dig

2009-07-19 @ 23:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0