Omläggningsdag

Tänkte snabbt skriva lite om mig och sen dagen då. På grund av min sjukdom som jag har så har jag blivit tvungen att amputera mitt vänstra ben. Jag gjorde det då endas som 13 åring. Jag vart tvungen att amputera för att det var en stor belastning på mitt hjärta att ha kvar benet och det var så otroligt svullet, minns även att jag hade lite dålig blodcirkulation i benet. Men ialla fall. Efter aputationen fick jag stora sår och "stumpen" som jag då kallar det var otroligt svullen. Så till en början fick jag gå på omläggning 3 dagar i veckan och det gick ganska så okej.
Den 29 juni- 08 fick jag en stor blödning i stumpen. Det vart akut till operation för att förska få igen blödningen.

Sen dess har jag legat inne på sjukhuset för att försöka behandla så gott det går med omläggningar (som nu görs 2 ggr/vecka)  och sjukgymnastik, lymf behandling (som massage för ödem vätskan jag har)

Så idag var det en omläggningsdag. Jag åkte in själv dit kl: 08.00 (som görs i narkos på operation) Omläggningen jag helt okej. Sen efter omläggningen så kördes jag in till uppvaket. Var himla trött efter och på uppvaket fick jag ont.
Jag låg där några timmar och mamma var även där med mig.
Fick komma tillbaka till avdelningen sen då jag fortsatte sova en stund. Känner mig fortfarande väldigt seg efter omläggningen. men men det går över lagom till kvällen x) haha


Kommentarer
Postat av: Kinga

hej Sara! Jag har läst lite i din blogg, och måste säga att du är en riktigt stark tjej! Jag jobbar på sjukhus som undersköterska och jag beundrar din styrka!



Krya på dig, önskar alla från Thetwilightsaga.se

2009-07-16 @ 19:37:32
URL: http://www.thetwilightsaga.se
Postat av: Zozzo Cullen

Du får vara stark, tjejen :) Håll ut, man väntar aldrig för länge på nått gott :)<3

Kram, ett twilight fan :)<33

2009-07-17 @ 10:46:29
Postat av: Lina

Är ny här på din blogg, har inte läst speciellt mycket. Men undrar hur du kände dig när de sa att du tvingades amputera ena benet?

Kram

2011-07-25 @ 17:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0