Omläggningsdag

Känner mig konstigt glad just nu.. Hahha vet inte varför men ja ialla fall. (nu låter det som om jag är deprimerad annars med det är jag inte) Jag är glaaad! :D Men åt vad? Aja får fundera på det.

Idag har jag haft omläggning igen. Det gick bra denna gång. :) Så himla skönt. Tror det var min favoriti kärlkirug som la om. Vilket blir typ bra varenda gång. :)
Sen har jag legat på uppvaket som vanligt. Hade lite ont där sen. Mamma satt predvid och massera skinkan (låter kanske konstigt för er men min är så svullen så det är jätte skönt) Som värst kan min skinka bli lika hård som en fotboll typ och jag lovar att det inte är skönt.

Aja sen tillbaka till avdelningen och sov en stund där. Mamma packade grejerna inför nästa rum flytt. Så nu har jag bytt rum. Och detta rum var mycket mysigare. Säger dock inte rums nummret och det förstår ni nog varför?
Men kan säga att det är samma "sluss" jag hade förut så jag har flyttat till grann nummret ;)
Detta rum är 100 ggr mysigare än det andra jag hade. Det är 2 olika blåa f'ärger på en vägg och vita på dom andra. Istället för den fula gula färgen jag hade på mitt andra rum.. Hähhä!!


En liten del av mitt rum. Kortet togs med webbcamen så det vart inte så bra.

Hittils har det vart en ganska bra dag. Hoppas mamma kommer tillbaka från kiosken snart med min räkmacka som jag  vill ha! :) 

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Hej, tack vad gulligt skrivet av dig. Spännande blogg du har jag har själv varit mycket på sjukhus de senaste 7 åren men bara som syskon. Har en lillasyster med Cancer och en hjärtsjuk lillebror. Hoppas allt blir bra med dig och jag kommer definitivt försätta följa din blogg / Sandrah

2009-07-06 @ 19:54:00
URL: http://sandrahanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0