Fredag den 17 Juli

Tråkig rubrik  men men. Sorry att jag skriver så sent nu men dagen har inte alls varit så bra tyvärr. Har haft det ganska jobbigt med stumpen. Vaknade vid 10 och hade tid på lekterapin halv 11.
Kunde inte ta mig upp då utan fick åka i sängen dit ner.

Skulle ha lagat lunch den tiden men de förstår ju vem som helst att det inte går i säng så jag kollade på de nya pysslet som köpts in :) Alltid kul med pyssel :D Wiie!
Hade även sjukgymnastik där nere. Och det gick faktist helt okej vilket var skönt. Kunde dock inte träna benet p.ga att det gjorde så ont och det var obehagligt.
Men tränade armarna.

Senare kom mamma och min syster. Mamma hjälpte mig med lindorna så jag kunde göra ett försök att ta mig upp. (fick även smärtstillande för jag stod inte ut med smärtan) :(

Men upp kom jag iallafall :) Det kändes tyvärr väldigt obehagligt men ändå var det skönt att ta sig upp ett tag iallafall.
Tog mig ner till lekterapin för andra gången idag till Åsa och fixade klart det som fanns kvar till lunchen att göra.
Senare kom även mammas sambo Jörgen för att käka lite (hade bjudit in mamma, Lillesyrran och Jörgen till luchen och jag tror den fick bra "betyg" av alla som åt. Det är ju kul! :)

Senare åkte alla hem för Sanna och Jörgen åkte till någon och skulle bada och mamma skulle få besökare för att kolla på vår husvagn som är till salu. Fick den såld! Är så glad för mammas skull. Oj vad hon har försökt fått den såld eller vad man nu säger. Hon har iallafall velat det verkligen. Mamma då <3

Då jag har vart ensam har jag haft ont igen och känt mig verkligen trött.. Har typ sovit nu på kvällen och känner mig mycket trött ännu..
Usch hoppas jag får sova sen. :/ Har ont ännu och det känns väldigt obehagligt. Hoppas jag får ro till att kunna sova. Usch vill ha omläggning redan nu men det ska ju ske på måndag..:(

Har även sett att fler har kommit till min blogg och jag vill även tack för dom fina kommentarerna jag har fått. Vad snälla ni är <3 Blir som en ny "kraft" när man läser dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0