En dag men Johanna och Jonas.

Hade Johanna och Jonas här på besök.
Mötte dom på lekterapin där jag satt och pysslade. Gjorde klart mina krokar. (kommer bild sen)
Dom vart jätte söta och passar jätte bra till rummet här för behöver verkligen krokar här på rummet för att b.la hänga besökares jackor och väskor typ. (mamma klagar b.la hahah)
Johanna målade en rosa låda och en grej till som jag inte vet vad man kallar det och Jonas målade. det var kul att se honom för det var ett tag sen verkligen. Även kul och se Johanna.

Senare kom Sanna med en kompis och Jenny kom också. Jenny, jag, Johanna och Jonas drog till skiljebo för att käka.
Moffade i mig en kebab tallrick (dock inte riktigt hela men iaf) hahah gott var det.
Jonas åkte hem från Skiljebo och vi resten promenerade mot sjukan. Sanna var med sin kompis ensam. (dom springer fortfarande här omkring)
Väl på sjukhuset var Johanna och jag till kiosken. Jag köpte dock inget för jag är verkligen pank. Har kanske 5 kr. Hahah
 I NEED MONEY AND LOVE MONEY!! (a)

Sen satt vi och ritade. Haha matade även avdelningens fiskar 3 ggr. Tyckte dom skulle behöva det och det är inte fel med nå extra ibland.

Jag när jag matar fiskarna:
Jag: Värsta skary om fiskarna skulle hoppa ut på golvet! (en lucka man öppnar för att mata)
(får en bild över hur fiskarna ligger och sprattlar på golvet och jag springer efter hjälp och förklarar att jag bara skulle mata fiskarna xD) hahaha!
Johanna: Hahhaahah!!!

Nyligen åkte Johanna hemmåt och nu ligger jag i sängen och har otroligt ont. Det kom helt plötsligt och jag kände att tårarna ville komma. Usch!.Har vart uppe i ca 8 timmar och det är väldigt bra för att vara jag. Faktist!
Är riktigt stolt. För dock ta smällen att det gör väldigt ont sen. ilket det gör nu. Har jätte ont. Hoppas det går över snart för jag orkar inte med värk... :( USCH VERKLIGEN!!

Nu ska jag vila och vänta på att "Paris Hilton my new BFF" ska börja. Det är nå lite konstig serie om Paris som söker en ny bästa vän som jag följer. Det blir så att man följer en hel del när man ligger inne.

Mamma kom nyligen också med nalle. Ska väl prata lite med henne.
Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0