Söndag

Sent inlägg blev det nu men sak samma. Hehe!
Dagen har rullat på sakta. Inget speciellt har gjorts förutom att jag hade mamma och Jörgen här tidigare. Idag på förmiddagen hade jag inte så jätte ont som jag brukar ha. Och då kunde jag sova ut. Sov till strax efter halv ett :) Skit skönt! Det var verkligen jätte länge sen.

Aja då Jörgen var här så kollade vi på Jul med Ernst och sen satte vi igång en film. Den hette Harrys döttrar. Väldigt bra film. SKa skriva en recension senare. :) Tycker det är lite roligt.

Sen har man bara varit ensam. Haft ganska ont ikväll men det är bättre. Har även haft vääldigt ont i magen. SKulle ha käkat utemat med Sanna och Jörgen. Men jag vart tvungen att säga att jag kanske inte klarar av att äta.
Men jag tror min magvärk berodde på att jag spände mig så mycket. Jag har knappt nå magmuskler. Det jobbiga är att värken sitter i väldigt länge och den kan gå upp i axlarna. Nån mer som har känt så?
Aja. Hoppas mamma köper med sig mat när hon slutar jobbet. Har inte ätit idag. Inte kännt mig sugen. Känns lite hemskt när jag vet att jag måste gå upp och det känns som om jag gör folk besvikna när jag inte äter och så blir det bara en massa tjat och så. Men jag har druckit otroligt mycket vätska. Vad kan det bero på?

Jaja nog med babbel. Inte ens intressant. Ska vara social med Sanna och Jörgen nu. Ser på Underbar och älskad av alla som går på kanal 4. Ni får ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej vännen,



Du dricker mycket och därför är du inte hungrig... Drick energitätare drycker om du bara orkar dricka, då tappar du inte i vikt i alla fall!!



Kram på dig så hörs vi snart på mailen! Och ja, att spänna sig gör att man får ont i både mage och axlar, slappna av- be om en varm vetekudde att lägga på magen. Jag lovar att det hjälper! Kärlen påverkas inte alls så mycket som de sagt till dig att de gör av värme. Lita på mig! Jag har oxå KTS ;-) Vi måste lite vara våra egna läkare för läkarna vet väldigt lite om KTS



Jag finns här för dig!

KRAM!

2009-12-28 @ 08:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0