Min Tisdag

Det började med att jag inte har gjort någonting hela tisdags förmiddagen. Har inte orkat något annat än att ligga och dega i sängen. Jag såg även fram emot mötet med Nina Muhonen. Hon är 31 år idag och var 17 år då hon råkade ut för en dykolycka. Är förlamad från nacken och nedåt. Hen helt fantastisk tjej faktist! Beundrar henne verkligen.
Vi pratade om allt möjligt. som om hur hon hanterar rädslor, m.m




Nina på bild!


Sen strax efter mötet kom Sanna hit efter skolan. Vi kollade på Tv, gick till cafeterian och käkade. Det var jätte trevligt. Dom har verkligen gjort snyggt där med julpyntet. Det är väldigt mysigt och mycket trevligt och vara där nu. :) Men det måste ni väl hålla med om att det är? Mysigt med Julpynt och sådant? :)

Vi kollade även på film. Det vart Zombieland. Hon hade inte sett den så vi kollade på den. Och efter det så vart det Andra avenyn. Någon mer som följer serien?
Jag missade dock lite på slutet för jag somnade. Hahah! '
Ja det var typ min dag. Nu ska jag väl snart sova. GOD NATT MED ER! Puss och Kram!






Bild från idag!

(Det är förbjudet att kopiera bilder på mina annhöriga som familj och vänner, därför har jag skrivit min bloggadress på den. Ser jag bilder på dom på andra ställen ute på nätet som jag vet att jag har tagit så är jag inte rädd för att anmäla. Hoppas det är förstått?)





Haha en halvknäpp bild på mig, men det bjuder jag på! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0