Vilken dag..

Usch har verkligen inte tyckt om denna dag. Men somsagt varenda dag är ju inte en dans på rosor.
Somnade skit sent idag. Sen blir man väckt för att dom ska koppla på näringsdroppet vi 6 tiden. Hahah och föressten jag skulle inte vara på Operation 08.21. Haha vet inte varför dom sa det på Operation igår men men.

Sen kunde jag somna om och sov tills mina morgon mediciner kom. Somnade även om efter det. Till 10 ungefär. Sen gick det inte och sova mer för det började göra ont. (dendär molande värken) Nån mer som har haft sån värk?
Jätte drygt!
Aja var på operation 11.15. Det var skalman som la om (kallas skalman pga sitt efternamn) ;P
Omläggnignen var väl inte så lyckad tycker jag. och inte efteråt för den delen. Vaknade upp skit fort tyckte jag och känner verkligen direkt att man har ont. Det vätskar redan från stumpen och ni ska se hur den ser ut?! :O Världens banan till stump. Man kan inte förstå att det är en kroppsdel innanför lindorna :O.Kanske kan ta bild sen om ni vill se? hehe.

Har även bytt avdelning. Det är ju NORD och SYD som finns. Tänker inte säga rakt ut här vart jag ligger men ni vänner som läser detta vet ju kanske då att jag har bytt till andra sidan.
Nu ska jag väl sova en stund. Sov inte alls mycket efter narkosen och det börjar kännas i huvudet att man är skit trött och så. Somsagt så tyckte jag inte om dagen så mycket. Väl mest omläggningens fel.
Hade gott alla!

Kommentarer
Postat av: muffins

hej, är det kul eller bara jobbigt att byta rum? vilken sida tycker du bäst om SYD eller NORD? Hur är personalen, bra eller dålig? nån favorit? jag har aldrig varit inlagd på sjukhus... funderar lite bara. hihi skalman, kul namn :P

2009-08-10 @ 17:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0