Usch ja!!

HeJ!
Har inte mycket mer att skriva än att jag var på omläggning idag, allt gick bra där. Hade dock ont efteråt mn det har jag oftast.
Sen har jag tillbringat stor del av dagen att sova. Då det svärt och vara vaken när man har fått/haft narkos i sig kan jag lova för man blir dåsig efter. Sen bli man ännu dåsigare av alla mediciner man får också. Har själv börjat vakna till "liv" nu, heheh..

Det kan jag ju berätta att det är jätte jobbigt när man sover typ hela dagen på en omläggningsdag. Blir ganska pigg till kvällen då man igentligen ska bli trött och sen sova. Det gör att jag somnar jätte sent på natten till Tisdagen eller Fredagen. Ni kan ju tänka er vad jobbigt det bli om man har en tidig tid att passa dagen efter på morgonen. Det är verkligen jätte jobbigt!

Och inte är det bra nu heller. Ont i stumpen och det känns som om det rinner redan nu. Ont i huvudet. (har det gämt nu för tiden?) Mysko!!
Och ena ögat rinner. Är jätte ljus känslig just nu när det är såhär med ögat. Har helt släckt i rummet och bara datorn och TVn på..
Nu ska jag göra något annat. Blir väl och mest kisa eller blunda med ögonen för ögats skull.. Det är även  jätte jobbigt att skriva på datorn.

Hade gott alla!
Kram!!

Kommentarer
Postat av: Marlie -93a mamman

Hej!

Nej, Jamila går inte än. Det är helt normalt att barn väntar längre än andra, och just nu föredrar hon mest att krypa. Men det händer kanske något när när hon nu går på dagis och ser att alla andra barn går. :)



Ha det bra!

2009-08-24 @ 21:06:53
URL: http://mammamarlie93.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0