sur över stumpen...

Som det står på rubriken så är jag himla irriterad över stumpen. Det vätskar som bara den och gör otroligt ont ibland. (Nu längtar jag till min lymfmassage som sker imorrn) Bara hon inte är borta. Aja det visar sig. Jag har igentligen inte mycket och skriva i mina blogg har jag kommit på, väl inte världens roligaste och läsa. Men ni gör som ni vill! hihihi!

Nu på kvällen har jag sett mycket på tv, vilat, sen kommer en sköterska in och säger att det är dags att byta bord (bytte bord för 8 dagar sen) Men aja det var inte mycket och göra åt. Det är väl för att resten ska rensas men jag trodde mitt bord var nyrensat då jag fick det för 8 dagar sen.
Bordet jag har fått nu gillar jag inte alls. Det har hjul (vilket äär bra ioch för sig men hjulen går knappt att rulla, bordet är ganska högt och väldigt ranglig. Fan om min dator åker i golvet p.ga detta bordet då får avdelningen stå för en ny till mig. Det ska jag kräva!

Uuuuh!
Aja ska inte tråka ut er mer just nu. Heheh! (det är kul iallafall att det finns lite läsare som läser) Fast det varierar rätt stort ändå`)
Nu ska jag se slutet på A shot at love with Tila Tequila!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0