Sista omläggningen i Augusti månad ;P

Halloj! Tråkig rubrik va? men kom inte på nä bättre.
första gången jag vaknade idag var fakist vid halv 7. Kollar på droppställningen och ser att om glömt koppla dit näringdroppet så det fixades då, fick även lite smärtstillande och somnar ganska fort om. Trodde inte det men jag var så trött så jag kunde tydligen somna fast jag hade ont? Uhm?

Klockan åtta  kommer det in en barnsköterska och säger att jag ska vara på operation halv nio så det var bara och skynda sig så man blev klar tills dess.
Omläggningen gick för övrigt bra. Vart lite missnöjd över en grej men det berhöver jag inte ta här i bloggen. Vet ändå inte hur jag ska förklara.
Sen efter omläggningen har jag istort sett sovit ända tills kl 17 - 18 typ. Var verkligen trött efter och det kändes som om dåsigheten alrsig ville ge med sig.
Känner mig även konstig i huvudet nu med men jag kan ju inte sova mer nu. Kommer ju bli jätte svårt att sova inatt. Bara det inte blir som natten som var..

Nu ska jag se på Extreme home makover. Tänk om dom kunde komma till Sverige och göra om vårt hus? Fasen va bra det skulle vara!
Då skulle jag kunna vara hemma mer på permision för som det ser ut nu så funkar det inte. Men det är på G att fixas lite tror jag?

Kram på er sålänge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0