Min 18 års dag :)

God kväll!
Har inte kunnat skriva tidiagre idag (ni förstår säkert varför) ;P hihi!
Äntligen har man blivit 18! Ville det inte förut för jag ville inte bli äldre. Hehe men nu känns det skit bra. Tänka sig! 18 år. MYNDIG!! Oj oj! Hahah

Aja min dag började inte så bra. HAde hög feber som låg på 38.7 igen. Hade jätte ont i huvudet och lite ont i stumpen på morgonen. (förstod nästan att det skulle bli något på morgonen för ända sen tidigt på morgonen vid fem - sex tiden har jag frysit som bara den och det är inte likt mig som alltid svettas)  Det togs lite prover (b.la blod odling och så) Sen försökte jag vila om en stund. Jag skulle ha åkt hem idag men det var ju svårt och veta eftersom jag inte mådde så bra då på förmiddagen men jag hade en bra dag här också på sjukhuset.

Sen kom några med personeln in och sjöng för mig. Jätte mysigt! T.om Stig (han som lägger om) Och en från operation var med. Gud va gulligt att man har så många omkring sig som bryr sig. Känner mig så otroligt lottad trots all problem jag har. :)
Även sjuksköterskan Anette kom en snabbis till sjukan (hon jobbade inte idag) med blomma och gratta. Så himla mysiga är dom! Blir tråkigt och lämna denna avdelning för att flytta till vuxen sen. för även det kommer väl ske.. BLÄ!!
Så jag käkade lite tårta och försökte vila om en stund igen för jag mådde inte så bra. Vaknade vid halv 2 sen och första besöket var vid 2 så jag var lite nyvaken! haha! Min gudmor och gud far kom först (även mamma och mina syskon var här) Fick Blommor och en mängd pengar till att köpa grejer till "vuxen livet" då man ska flytta och så först och främst. Kan ju bli lite annat också av min gudmor och gudfar.. Nämner inte mängden här för det var otroligt mycket och vill inte bli klassad som bortskämd eller något vilket jag inte är igentligen. Men det är såna pengar jag inte kommer åt än. Svårt och förklara.. Ska fixa med banken och så.
Sen kom mormor och min morbror Matti med en massa godis och även hon pengar till mig. Då fick jag penagr i kontanter
Strax efter var Jörgens förälldrar här med blommor och pengar i kontanter. :) NICE!!! LOVE MONEY!!
Jörgen har också varit här idag.  Sist kom Min moster, hennes kille och en av mina kusiner. Fick lite pengar därifrån också. Mycket pengar.

Carro var ganska nyligen här med sin lille bror. Fick hello kitty grejer av dem :) Som en nessecär (stavning?) Borste, m.m

Lite bilder på vad jag har fått idag och även igår:  (pengar tar jag inte kort på för det finns ingen anledning till det tycker jag) pengar som pengar liksom...



Bild ett:
Blomma från Anette


Bild två:
Mjukis Kitty av Pappa
Spore "datorspel" av kirurg och operation
Armband som hänger på spelet och HM presentkort av avdelningen och lekterapin.
Pyssel av mammas kompis
Dom två burkarna av en sköterska som heter Angelica

Någon som har spelat spore? Vad tycker ni isåfall om spelet?



Bild tre:
Blommor av min gudmor och gudfar.
Min mormor med på bild :)



Bild fyra:
En toffifee av mamma och Sanna.
Den andra av Jörgens förälldrar.
Och resten av godeiset av mormor.



Bild fem:
Almanacka, parfym, skylten SARA (som ska vara till permon sen på skoj) kräm till kroppen och nåt till håret av mamma och Sanna tror jag räknas in där..
Deodorant av Jenny :)



Bild sex
Allt av Carro och hennes bror Linus <3

Tack alla för en underbar dag och mycket fina grejer! :)




Mamma tog en suddig bild på mig. :P

Nu ska jag fortsätta titta på filmen fjorton suger som går på Z tv. Sen blir det väl Scary movie 2 kl 23 på kanal 5. Och även läsa andra bloggar och så. :)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0