Marknad idag

Idag vart det marknad på kvällen. Var mycket trevligt tills regnet kom. Uusch verkligen och jag hade en tunn tröja på mig. Aja mitt eget fel.. Hehe!

Sällskapade med mamma, Jenny och Sanna och hennes vän. Fast dom var lite ensamma där för dom ville typ mest åka karuseller. :P Heheh! Det är ganska farligt och låta mig gå på marknad. Dom säljer så många fina kläder och jag skulle kunna köpa hela marknaden typ. hah! Så mycket fint som man inte ens igentligen behöver. Men jag köpte i allafall en väska, plånbok och brända mandlar. Det är ju så gott med brända mandlar och det blir ju inge marknad utan det? :P

Men sen var det ju det där regnet och jag vet att ingen har dött av lite vatten men det var inte kul alls då. Svårt och kunna ta sig tidigare hem där i från tidigare eftersom jag åker färdtjänst och det var ju en fredag kväll så många är nog ute och åker med det. Så det var bara och stanna flera minuter i stånden där dom sålde grejer eller springa från stånd till stånd.
En vända då jag skulle rulla fort som fasen från ett stånd till ett annat så körde jag i världens grop och jag flög i permon och fick jätte ont i stumpen. Usch nu känns det konstigt sen dess, Jag såg ju inte att dte var en grop, det var ju vatten över. Trodde bara att det var en liten pöl men nej där kom jag i världens fart och flög! Måste ha sett roligt ut men men..

Laddar upp grejerna imorgon som jag köpte tror jag, orkar inte göra det nu och vill gärna visa för jag vart nöjd med shoppingen :)
Trots regnet och så, så var det väldigt skönt att komma ut från sjukhuset ett tag. :D

Nu sitter jag här med en stump som krånglar.. Usch! Det gör ont, vätskar sår vätska blandat med lite blod. Jag vill ha omläggning snart men det är ju flera dagar tills dess. Kommer bli långa dagar. fasen då.. aja... Ont i huvudet har man dessutom. Har det gämt nu för tiden. Men men. 

Tror inte det bllir nå mer bloggning nu innan jag sover. så god natt! Kram

Du som skrev en kommentar om kissie och en annan blogg. Du måste ha varit väldigt sur då du har skrivit. Är du sur på kissie eller har jag gjort något dumt? Förstod inte det riktigt vad du ville komma med kommentaren. Jag vet, jag är lite trög ibland ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0