God kväll!

Anledningen till att jag skriver sent är att jag somnade väldigt sent inatt. Det vart nästan morgon. Så nu har jag istort sett sovit hela dagen förutom då pappa var här.
Vi pratade lite om allt möjligt mellan himmel och jord. (inget jag vill nämna i bloggen)
Han hade även med sig mat. Det vart mat från donken (McDonald´s) Och jag käkade en Happy Meal. Äter inte så mycket mer än så.

Sen har prover tagits hb låg på 84 vilket gör mig lite irriterad. Ska berätta varför. Om Hb:t ligger under 80 så får jag blod. Ibland när det ligger över så har dom även gett mig blod med tanke på att man kan förlora blod under omläggningen. Då får jag alltså blod imorgon om jag förlorar blod. VIlket jag inte vill ha för jag vill ha det NU! För får jag det imorrn så får jag ju även den där medicinen som tar 24 timmar sammanlagt. Kommer alltså sitta med dropp på tisdagen. Och är det bra med stumpen på tisdagen (dagen efter omläggning) så vill man ju komma upp och det går inte med dropp då. Jag kan inte röra mig fritt utan kommer behöva ha en människa konstant bredvid mig ifall jag vill flytta på mig. Vad ARG jag blir. Men sköterskan jag har nu sa att hon skulle prata med läkaren och se va den säger.

Nu är mamma och mina systrar här. Ska väl umgås med dem nu. Ciao!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0