God Kväll!

Ursäkta att jag inte har skrivit på hela dagen. Har inte orkat göra så mycket idag. Lymfterapeuten kom vi 11 tiden och det var himla skönt med massage. Fick reda på att det inte blir något nästa vecka och det är tråkigt för det är extremt skönt med massage.

Sen efter det gjorde jag väl inte så mycket. Det har varit mycket krångel med stumpen. Det bara vätskar och vätskar... Jätte tråkigt verkligen. (just nu blir det världens tryck utåt) Jätte obehagligt och jag blir bara rädd..
Vet inte hur jag ska göra för att bli typ orädd. Jag är rädd för det mesta verkligen. Och även orolig för det mesta..

Under dagen har det inte hänt så mycket. Pappas lilla present är klar. Hoppas han gillar den. Kan ju inte skriva här vad det är ifall han läser. Hähä!
Det har varit mycket vila för mig idag för jag har varit otroligt trött... Senare på eftermiddagen kom Pilla på besök och det var kul :)
Mamma och Sanna kom  även senare på besök. Mamma hade med sig flinta stek och potatissallad. Mumma!! (mums alltså) :P Sen drack jag upp hennes ramlösa till som hon igentligen hade köpt till sig själv. haah!
Men Sanna och Pilla gick till kiosken då bjöd mamma på en ny till mig och jag fick choklad av Pilla. Vad alla är gulliga mot mig! <3 Känner mig så lyckligt lottad att jag har en så underbar familj :) (Min familj ÄGER) ;P Nej då men dom är verkligen underbara hela högen!! :D

Mamma och Sanna åkte ganska nyligen och jag ska nu kika på lite olika bloggar jag läser och sen läsa nya frida tidingen och dricka lite LOKA.

Hör av mig senare förmodligen! Kram sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0