....

Blir punkter till rubrik när jag inte vey vad jag ska skriva..
Nu på dagen har det hänt lite grann. Var ju nere på lekterapin och fixade en liten present till pappa. Kan ju inte berätta vad det är ifall han läser. Heheh! Sen hade Maria köpt lite majs chips som vi gottade i oss. :)
Jörgen kom även ner sen. Och mamma kom senare med mat från Burger King till Jörgen och mig.

Tycker denna tid är lite jobbig just nu. Dels är det skolan man tänker på, hur det blir när man blir 18, flytt (dels annan avdelninge och sen egen kägenhet) Usch vill inte flytta till en annan avdelning, vill vara kvar hos dem här!... Men det är  väl mycket tankar  för alla i den här situationen skulle jag tro? Och inte bara min.
Så ni som träffar mig och tycker jag verkar vara åt deprimerade och tyst hållet så kan jag säga att jag är inte deperimerad utan har mycket i tankarna som jag inte vill dela med mig åt. (lite vill man trots allt ha för sig själv)
Det skulle vara skönt om tiden kunde rulla tillbaka så man typ var 5 år och slapp alla tankar och bekymmer. Då ens bekymmer var om ens syskon hade tagit t.ex en barbie docka (allts småbekymmer).. Förstår ni?
Fast samtidigt tror jag inte att mina funderingar och så är så stora heller. Det är förmodligen jag som tänker om och gör dem stora..

Mamma puttade även mig i säng till Kiosken för att köpa tidning och det var lite kul ju :P Hihi! Fick tidningen OKEJ. dom jag ska läsa senare ikväll.

Clownerna var även hit och visade mig en video från när dom åkte på kryssning. Och oj vilken kul video dom har gjort. Vart mycket skratt från mig och clownerna är hur gulliga och roliga som helst! <3
Synd att mamma missade det för hon han åka till jobbet. Men jag måste verkligen låna filmen och visa mamma och mina systrar sen. :)

Nu ska jag ta lite mediciner, se på tv och vila lite. Pilla skulle ha kommit idag men hade lite annat i vägen så hon kommer imorgon istället. Men det går ju lika bra det.
God Natt sålänge! (äh skoja bara)

Kommentarer
Postat av: muffins

hejhej, jobbigt med mycke funderingar, vet själv näär jag var 18 fick värsta vuxenkrisen. fast du har nog mer att tänka på :/ men om du fick välja helt själv hur det skulle bli när du fyllt 18 hur skulle det va då? vilket skulle vara det bästa?

kram så länge ;)

2009-08-18 @ 17:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0