Blir nog en jobbig dag idag..

Usch dagen började verkligen inte bar. Vaknade halv 7 och hade skit ont. Fick smärtstillande typ direkt. Vilket hjälpte så jag somnade om efter ett tag. Fast det tog ju en liten stund det också. Så jag låg och tyckte att det skulle vara helg så jag kunde slå på TVn. Hehe halv 7 på helger går nämligen "Lilla huset på prärien" som jag tycker är en så mysig och bra serie.
Men iallafall. Blir väckt vid halv 9 och får mina andra mediciner och försöker sen somna om igen. Men det var ganska så svårt.
Vid 10 tiden vaknar jag och har ont igen! Det var jätte jobbigt ju. Ni vet ju själva att det aldrig är kul och ha ont nånstans och min värk i stumpen var enorm...

Lymfterapeuten skulle komma vi 11 och jag var rädd att jag fortfarande skulle ha ont då men jag hade tur i oturen. Hon var sen och min värk minskade lite.
Massagen var super skönt. Det hjälper lite mot när man har ont. Det tror jag i och för sig att ni vet?
Så då kunde man slappna av med programmet "sjukhuset" som gick på TVn.

Nu ska jag väl snart käka. Men orkar inte. hehe! Är jätte trött och har ont igen och allt känns så ofräsht med stumpen. Uuuuh! Men jag måste väl. Mamma är även här och har vart här ett tag. Tror hon gick till banken.
Känns som om det kommer bli en jobbig dag. (hoppas inte)



Haha söt bild jag hittade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0