bara så ni vet

Idag kan det hända att jag lägger bloggen åt sidan. Tänkte bara meddela det så ni vet. Mår inte bra helt enkelt. Krångel med stumpen, ont i huvudet, är ständigt orolig och trött.
Så jag vet inte om det blir så mycket mer skrivande för min del.

Nu ska jag nog kolla runt på dom andra bloggarna jag läser och sen blir det nog och läsa klart dom sista sidorna ur "Stephenie Meyers bok - När jag hör din röst, så jag kan börja på den tredje boken. Och käka lite choklad.

(ni som gillar filmen Twilight och tycker den är bra så kan jag rekomendera dom har böckerna av henne som finns i 4 delar)  - Den första heter "om jag kunde drömma". Den andra heter "När jag hör din röst" . Tredje boken heter "Ljudet av ditt hjärta". Fjärde boken minns jag inte vad den hette...


Hoppas ni mår bra!
Kram på er!




(skit också, hade nyligen sönder en spegel. Vanligtvis tror jag inte på skrock men jag börjar ju fundera när det gäller speglar som går sönder ärligt talat. Hade nämligen otur sist då jag hade sönder en spegel. Jösses! Fast man kan ju låtsas som om jag inte tog sönder den. Den gled nämligen ner från en hög grejer jag har på bordet)

Kommentarer
Postat av: muffins

vad tråkigt att du ska sluta blogga och att du inte mår bra :( hoppas du blir bättre och att det kanske kommer nått litet inlägg i bloggen nån gång, gillar att läsa det du skriver. Kram :D

2009-08-15 @ 20:11:28
Postat av: Kristine

Den sista heter "Så länge vi båda andas" :)

2009-08-15 @ 21:12:33
URL: http://missskellington.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0