är så rädd!

Jaha nu händer det som är bland det värsta för mig. Det har börjat blöda ur stumpen och det gör mig så himla rädd! Vet inte vart det blöder ifrån, hur mycket det är eller någonting. Eftersom blod ofta ser mer ut än va det kan vara. Eller hur?
Det som gör mig osäker är också att skulle det blöda mer och personalen här tycker en omläggning behövs och hör av sig till OP och kärlkirurgerna så brukar dom säga: det är bara och förstärka. Och så blir det omläggning på måndag. 
Men det vill man ju inte.. Man vill ju få nånting som stillar blodet och inte behöva känna blod som rinner vilket jag gör just nu och det är hemskt. Och det kommer kännas som tiden kommer gå väldigt långsamt tills måndag. JAg vil ha omläggnig NU NU NU!! Men i mina drömmar att det kommer ske eftersom jag hade omläggning i torsdags..
Tur nattpersonalen är så gulliga och kommer in ofta inatt och tittar till mig och stället där det blöder och dom har lovat mig att skulle det bli mer så skulle dom bråka med kärlkirurgerna.

Har en känsla av att min natt kommer bli jobbig. Jag kommer ligga och grunna på stumpen och känna efter om det rinner. Blir nog och ta "lugnande" som gör  att man blir lite lugn och så. Även om jag inte just vill ha det så kan som anse att det skulle nog vara bäst för mig.

Tycker inte om att det blöder! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0